Egy adatbányász információi szerint korlátozott ideig ugyan, de egy legendás mód látogat a Fortnite-ba.

Az Epic Games jól ismert arról, hogy a legváltozatosabb módokkal bővítse a Fortnite-ot. Ezek az LTM-ek (korlátozott ideig elérhető események) sűrűn rotálódnak és a legkülönfélébb új mechanikákat hozzák be a játékba. Többek között ennek is köszönhető, hogy mindig friss érzés belépni a Fortnite-ba.

Az Infected mód a Halo és Call of Duty-ban is egy instant klasszikus

Új kiszivárgott információk azt mondják, hogy a Fortnite-ban is elkészült az Infected mód, az Epic pedig Arsanic-re keresztelte azt. Ahogyan azt már megszokhattuk ez is egy LTM keretein belül kerül majd a játékba.

Amit már biztosan tudunk

A játékmód keretein belül többek között képesek leszünk duplát ugrani, szert teszünk automatikus healelésre, de a fall damage is ismeretlen fogalom lesz bizonyos szerepben.

 

Az is elképzelhető, hogy a mód elkészítéséhez az Epic felhasználja majd a Save The World mód bizonyos elemeit, hiszen az azóta feledésbe merült játék tulajdonképpen egy ehhez hasonló túlélés köré épül.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy a kivitelezés milyen lesz, nem lennünk viszont meglepve, ha az Epic csökkentené a 100-as lobbik méretét, hogy kisebb legyen a várakozási idő a meccsek között.

Nektek tetszik az ötlet? Végül is így válhat igazzá, hogy végre mindenkinek ingyenes lesz a Save The World.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×