Egy képen láthatjuk, hogyan változott az egyes fegyverek visszarúgás-mintája az Apex Legends-ben. Ez segíthet abban, mivel hogyan kell lőni.

Akik eleget játszanak az Apex Legends-el, bizonyára észrevették, hogy a fegyverek kezelése kissé megváltozott. Ez részben annak tudható be, hogy bizony frissült a recoil pattern, vagyis az annak a mintája, amit az egymás után sorozatban leadott lövések rajzolnak ki.

Való igaz, hogy az Apex Legends-ben nagyon fontosak a karakterek és azok képességei is, azonban legalább ilyen fontos az, hogy hogyan tudunk lőni a fegyverekkel. A recoil pattern változása pedig rávilágít arra, hogy milyen mintát mutat lövés közben a visszarúgás. Ennek ismeretében pedig az is kiderül, miért olyan népszerű az utóbbi időben a Havoc.

Természetesen minden fegyver saját visszarúgás-mintával rendelkezik, melyek ismeretében meg lehet tanulni kezelni a fegyvert.

Egy Reddit felhasználó, iedise nemrég volt olyan kedves és készített egy képet az Apex fegyvereinek mintáiról.

Kép forrása: Reddit

Mint látható a Spitfire elég őrült mintával rendelkezik, elég nehéz tehát vele lőni. Ezzel szemben ott van a Havoc, ami igen egyenes mintát mutat, nem lehet véletlen tehát az, hogy egyre több az olyan játékos, aki jól lő vele.

A lövöldözős játékokban sok minden megnehezíti a játékosok dolgát, amikor pontosan szeretnének lőni. Ám az ilyen típusú ismeretek hozzásegítenek ahhoz, hogy tökéletesítsük képességeinket a meccsek során.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×