Ellaposodott a League of Legends Honor rendszere. A játékosok nincsenek megelégedve a jutalmakkal, nem is motiválja őket a sportszerűbb viselkedésre.

Sajnos a League of Legends Honor rendszere nem sokat ad a játékosoknak jelenleg. Akik kiemelkedően pozitív mutatóval rendelkeznek, néha kaphatnak jutalmat a sportszerű viselkedésükért. Viszont akik lecsúsznak egy bizonyos szint alá, bukhatják a szezonvégi jutalmakat.

Sokan úgy gondolják, hogy csak és kizárólag azért éri meg sportszerűen viselkedni, mert így megkaphatják az ingyen skint az aktuális szezon végén. Ez pedig valljuk be egy rettenetes irány és biztosan nem ezt szerette volna elérni a Riot Games. A jelenlegi rendszer viszont nem tud mást, a bevezetett „mérföldköves” fejlődés nem kielégítő, a jutalmak nem motiválók.

Természetesen ki lehet emelni azt, hogy egy ingyenes játék ingyenes jutalmait szidják a játékosok, s mindez a hálátlanság jele, ez pedig mindemellett, hogy jogos kritika, sajnos egyben jogtalan is. Onnantól kezdve, hogy egy ilyen jutalomrendszerrel szeretnék motiválni az embereket a fejlesztők, nem tehetik meg, hogy nem teszik kihagyhatatlanná a jutalmakat.

Megpróbálkozott a Riot a Honor-exkluzív skinekkel, de sajnos csak addig jutottak, hogy pár régebbi Refer-a-Friend tartalmat pakoltak a kapszulákba. Nos, ezek a speciális kinézetek vagy már mindenkinek megvannak, vagy nem is akarják őket megszerezni, s csak azért nincs meg a kivételnek. Ha kis fókuszt fektetnének erre a rendszerre, s évente csak egy új Honor skin érkezne, már biztos vagyok benne, hogy sokkal többen törekednének a Honor 5 megszerzésére.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×