Az Epic Games ezúttal is kitett magáért.

Épp hogy csak kihevertük az előző heti ingyen játékpakkot az Epic-től, máris eltelt egy hét, ez pedig egyet jelent az újabb játékarzenállal. Ezen a héten a várva-várt Just Cause 4 érkezett meg a Wheels of Aurelia társaságában. Noha a legtöbben valószínűleg a Just Cause 4 miatt érkeztek, le kell szögeznünk, hogy ez a sorozat egyik legmegosztóbb darabja.

 

A kritikák ellenére a Just Cause 4 hozza a tőle elvárt akció-dús élményt, nagyjából tényleg olyan, mintha egy film lenne, ugyanis folyamatosan történik valami. A 40 eurós játékot most egy héten keresztül ingyen behúzhatjátok az Epic Games oldaláról.

 

A Wheels of Aurelia viszont egy teljesen más világba kalauzol el bennünket. A történet egy autós kirándulás körül forog, ráadásul a ’70-es évekbe kalauzol minket a játék. A Wheels of Aureila nagyjából a Just Cause 4 tökéletes ellentéte, itt nem kell túlizgulni a dolgokat, helyette viszont hátradőlhetünk és autózhatunk egy kellemeset. Ezt is szintén az Epic Games oldaláról tudjátok behúzni.

A játékok összértéke egyébként 17 ezer forint, szóval az Epic ezúttal sem aprózta el a dolgot.

Az akció egészen április 23-áig tart, akkor érkezik meg majd a következő adag játékpakk. A játékok örökre megmaradnak a fiókunkon.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×