A Codemasters bejelentette az F1 2020 megjelenési dátumát, valamint egy „új fő játékmódot” is. Örülhet minden F1 rajongó.

Nagyon jó hírünk a F1 játékok kedvelőinek. A fejlesztő Codemasters hivatalosan is bejelentette a F1 2020 megjelenési dátumát, ami a sajtóközlemény szerint 2020. július 10. A játék természetesen minden platformon elérhető lesz, még Google Stadia-n is.

A F1 2020 legnagyobb újdonsága egy új játékmód, a My Team lesz, aminek lényege, hogy saját F1-es csapatot hozhatunk létre: azt irányítani, ergo menedzselni tudjuk. A stúdió szerint mindez egyedülálló betekintést kínál a F1 sport világába. Természetesen emellett elérhető lesz a Career mód is, melyben most már három szezonhossz közül lehet választani: 10, 16, 22 verseny.

 

Bekerül a vietnami Hanoi Street Circuit és a hollandiai Zandvoort Circuit a többi versenypályák közé. Az osztott-képernyős lehetőség, valamint a Forma 2 szintén a játék része lesz, hasonlóan a sorozat előző részéhez.

Az igazi rajongóknak érdemes lesz megvenni a Deluxe Schumacher Editiont, hiszen Schumacherként is lehet játszani, valamint a Jordan 191, a Benetton B194, a Benetton B195 és a Ferrari F1-2000 modellekkel. A Deluxe Edition tulajdonosok ráadásul 3 nappal korábban elkezdhetnek majd játszani.

Részleteket a F1 2020 hivatalos oldalán találtok. Te megveszed a játékot?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×