Megérkeztek a 2019-es világbajnokoknak járó League of Legends skinek. A FunPlus Phoenix játékosai Power Rangers-re hajazó modelleket kaptak.

Immáron zsinórban második éve nyert világbajnokságot kínai csapat. Az Invictus Gaminget 2019-ben a FunPlus Phoenix követte, az a csapat, akiktől a csoportkör után senki sem számított ilyen teljesítményre.

Doinb-ék döcögősen kezdték a tavalyi világbajnokságot, az sem volt garantált, hogy elsőként jutnak ki csoportjukból. Holott Kínában megállíthatatlannak tűntek. Végül a Splyce-szal vívott helyosztót megnyerték, így a negyeddöntőben, mint csoportelső várták az európai Fnatic-ot. Nem sokan vártak FunPlus győzelmet ettől a találkozótól, a Fnatic ugyanis a csoportkörben legyőzte az SKT, valamint az RNG-t is. Mégis a kínaiak jutottak az elődöntőbe. Itt egy honfitárssal, a címvédő Invictus Gaminggel találkoztak. Aki látta a meccset, az tudja, hogy ez a találkozó sokkal, de sokkal szorosabb volt, mint a nagy döntő.

A FunPlus Phoenix 3-1-es végeredménnyel jutott a döntőbe. Itt egy újabb európai gárda állta az útjukat, sokak szerint a legnagyobb esélyes, a G2 Esports. Ha a G2 megnyerte volna a döntőt, olyan eredményt értek volna el, ami még az SKT-nek sem sikerült a virágkorukban. A kínai csapat nem akart részt venni a történelemórában, megírták saját legendáriumukat. A klub történetének első világbajnoki szereplését kupagyőzelemmel zárták.

GimGoon, Tian, Doinb, LWX és Crisp ki is választották a skinjük alanyát, született kreatív, na meg meglehetősen unalmas döntés is.

FunPlus Phoenix skint kap:

  • Thresh
  • Vayne
  • Malphite
  • Lee Sin
  • Gangplank

 

Temérdek Vanye, Thresh és Lee Sin skint láttunk már, utóbbinak például nem egy világbajnoki kinézete van már. Viszont a Gangplank-Malphite páros igencsak jópofa lett. Érdekesség, hogy Doinb azért választotta Malphite-ot (holott alig játszotta), mert ez az a karakter, amit a felesége szeret és szokott is játszani.

A skinek már tesztelhetők a PBE-n, nem lennénk meglepve, ha a következő ciklusok egyikében már az éles szervereken is megjelennének.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×