Warzone fejlesztői végül úgy döntöttek, hogy eltávolítják a Warzone solo terepéről a páncélozott teherautót. Ez sok mindent megváltoztat.

Valamelyik nap sikeresen visszatértem a Gulagból, azonnal megszereztem a loadout-ot, majd a hídról elkezdtem lőni egy, a folyón közlekedő teherautó platóján táncoló játékost. Jól is ment a dolog, míg a hídon egy másik teherautó el nem ütött.

A páncélozott teherautó nem csak elég menő, de igen bosszantó is. Az utóbbi időben számos olyan videót lehet látni, amiben solo játékosok/csapatok a teherautóval akcióznak, vagy épp sok játékost ütnek el. A móka egyesek számára véget ér.

Az Infinity Ward és a Raven Software olyan változást eszközöltek, mely megváltoztathatja a jármű-metát, bár ez valójában (egyelőre) csak a loso játékosokat érinti.

Teherautó

Kép forrása: Warzone

Ahogy írtuk is, a napokban több frissítés is érkezett a Warzone játékmódba: bekerült például a Scopes and Scatter Gun játékmód is. Néhány órával azután, hogy a frissítés életbe lépett az összes platformon, érkezett még egy gyorsjavítás, ami kifejezetten a járműveket érintette.

„A solo játékmódból eltávolítjuk a páncélozott teherautókat. Reméljük ez kissé lecsökkenti a jármű metáját” – írta Amos Hodge, a Raven Software kreatív igazgatója a közleményben.

A többi játékmód kapcsán nem említenek jármű-változásokat, így úgy tűnik, ez csak a solo módra van hatással. Nyilvánvaló azonban, hogy a járművek szerepe is fontos a fejlesztőcsapat számára.

Kép forrása: Call of Duty

Persze a solo-változtatás csak az első lépése lehet annak, hogy a jövőben több játékmódban is elgondolkozzanak a járművek helyzetén. Egyelőre viszont a helyzet az, hogy a solo játékosok szórakozását nem rontja el a rengeteg teherautóval közlekedő huligán.

Te örülnél, ha a többi játékmódból is eltűnne a teherautó?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×