Lehetett arra számítani, hogy Deadpool megjelenése csak valaminek a kezdete, s most mindez hivatalossá is vált. A v12.40-es frissítéssel új Marvel tartalmak érkeztek.

Megérkezett a v12.40-es Fortnite frissítés, ami már ezúttal jóval több tartalmat tartogatott a játékosoknak, mint a múlt heti. Az Epic Games hivatalosan bejelentette, csúszik a következő szezon megjelenése – valószínűleg a járvány miatt -, így nem meglepő, hogy rendesen megpakolják az aktuális ciklust.

A temérdek új kozmetikai elem között felbukkan egy közösség kedvenc „Ollie utánzat”, Guff, de a Marvel képregények szerelmesei sem maradnak megszerezhető zsákmány nélkül, Deadpool csapata, az X-Force is elérhető lesz hamarosan a Fortnite-ban. Arról nem is beszélve, hogy két legendás Outfit, Cuddleteam Leader és Raven is felveszi Deadpool stílusát.

Hypex, ahogy azt szokta, ezúttal is rárepült azonnal a forrásfájlokra, hogy előkaparja az új tartalmakat. Az X-Force csomag például három új Outfitet fog tartalmazni, Psylocke, Cable és Domino is a Fortnite univerzum részévé válik.

S ha már X-Force, Deadpool is kap egy új, valószínűleg feloldható stílust, szürkés-fekete árnyalatba öltözik.

Mint korábban említettem, Raven és Cuddleteam Leader is Deadpool maskarába öltözik, így lesz elérhető hamarosan Ravenpool és Cuddlepool. Guff pedig szimplán csak veszélyesen aranyos, Skye kedvelőinek biztosan instant vétel lesz.

Természetesen egyéb tematikus, kiegészítő tartalmak is érkeztek a forrásfájlokba. Kaptunk érdekes Back Blingeket, de a Dual Pickaxe-ek kedvelői sem szomorkodhatnak ezúttal. Mindezek mellett pedig jól láthatóan pár FNCS promóciós tartalom is elérhetővé válik hamarosan.

Sajnos azt még nem tudni, hogy pontosan mikor válnak elérhetővé a Marvel skinek, de abban bízunk, hogy már a héten lecsaphatunk legalább egyre-kettőre.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×