Tovább bővítik a PUBG Mobile univerzumát, ezúttal egy új fizetőeszköz érkezik.

Már-már megszokhattuk, hogy a kínai és a béta verziókból folyamatosan szivárognak ki az újítások, ám sajnos elég sok idő, amíg ezek az éles verzióban is megjelennek. Ezúttal viszont feltehetőleg hamarabb fog érkezni a címben már említett új fizetőeszköz, ami nem más, mint a gyémánt, mivel azok a 0.18.0-ás béta verzióban is szerepeltek már.

Mi az a gyémánt?

Nagyjából az UC-hez tudnánk hasonlítani, a jó hír viszont, hogy ezeket ingyen is be tudjuk szerezni. A gyémántból ugyanúgy vehetünk exkluzív skineket, szóval megéri betárazni, ha szeretünk a shopban nézelődni.

Hogyan lehet farmolni?

A bétában jelenleg egy mód van rá: a nemrég bekerült új gyakorlópályán, a Cheer Parkban kell eltöltenünk 10 percet, amiért a rendszer 30 gyémántot ingyen hozzánk vág. Érdemes itt kezdeni a napot, ugyanis minden nap bezsákolható az említett 30 ajándék gyémánt.

Hogyan lehet elkölteni?

Gyakorlatilag ugyanúgy, mint az UC-t. Bemegyünk a shopba, megnézzük, hogy az általunk kinézett skin mennyi gyémántba kerül, ha pedig van elég a számlánkon, akkor simán megvehetjük UC költése nélkül.

Mikor kerül be a játékba?

Egyelőre még nem tudjuk, de mivel a 0.18.0-ás bétában benne volt, így könnyen lehet, hogy a következő nagy frissítéssel ezt is megkapjuk.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×