Mark Zuckerbergék pótolják a lemaradásukat, végre valahára…

Talán nem túl nagy újdonság, de a Facebook-függőség nem csupán egy elcsépelt modern szófordulat, hanem nagyon is valóságos probléma napjainkban. Épp ezért került be az alkalmazásba a „Facebookkal töltött órák számaként” ismert funkció, ami most új nagy testvért kapott maga mellé, hamarosan ugyanis mindenki számára megérkezik a „Quiet Mode”, aminek köszönhetően stresszmentesen eltölthetünk pár órát.

Az új „csendes móddal” ugyanis teljes mértékben kikapcsolhatjuk a Facebook értesítéseinket, így egyetlen zavaró pittyegést sem fogunk tapasztalni. Az új funkció mellé egy időzítőt is csomagoltak Mark Zuckerbergék, így kedvünk szerint beállíthatjuk, hogy hány órára szeretnénk elvonulni a virtuális ismerőseink elől.

A Facebook a statisztikákat próbálja majd az alkalmazás javítására felhasználni, ebből következik, hogy kizárólag mobilon és tableten lesz elérhető a funkció. Az Apple felhasználók egy része már meg is kapta az újítást, az Androidosoknak pedig egészen májusig kell várniuk a csendes mód megjelenésére.

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×