Részleteiben nagyon erős a Fortnite történetvezetése. Az Epic Games nagyon jól eltalálta anno, hogy apró lépésekkel hogyan lehet egy nagyszabású sztorit kialakítani.

Sokan azért kedvelik a Fortnite-ot, mert az alap battle royale játékélmény mellé az Epic Games egy folyamatosan fejlődő történetet is csempészett az IP-be. Sokszor a sztori a részletekben bújik meg, a pálya pedig ennek fényében folyamatosan változik. Nem kell hatalmas, drasztikus módosításokra gondolni, sokszor csak egy-egy tárgy kerül új helyre, ami ugyan nem szúrja ki a szemünket, de egy nagyobb esemény előhírnöke lehet.

Ilyen például Crash Site átalakulása a Chapter 2 második szezonja során.

Nem sokan járkálnak azok körül a kis szigetek körül, ahol egy hatalmas repülőgép maradványait lehet megtalálni. Így nem csoda, hogy sokaknak nem tűnnek fel az ott érzékelhető változások. A Ghost és a Shadow frakciók a második felvonás második fejezetében elkezdték szétkapkodni a maradványokat, ám utóbbi sokkal aktívabb a jelek szerint.

Pleasant Parkban ugyanis elkezdtek megjelenni a hatalmas repülő maradványai, a város alatt pedig a Shadow frakció egyik búvóhelye található. Crash Site-ot pedig elkezdte benőni a „gaz”, vagyis valószínűleg már minden olyan alkatrészt elszállítottak onnan a frakciók, amikre szükségük volt.

Fun Fact! Since the start of Season 2 Chapter 2 the Crash Site landmark has been slowly changing! The supplies inside have all been moving to the shadow house in pleasant park, and just recently vines started growing on the plane, nothing huge, but definitely excited to see what happens next update!
by inFortNiteBR

 

Lehetséges, hogy ezek az apró változások egy hatalmas kirakós egy-egy darabkái. Könnyen elképzelhető, hogy a szezon végén még egy hatalmas bandaháborút követhetünk végig, amikben nagy szerepet fognak játszani az összeguberált alkatrészek.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×