Ismét bejelentette (ideiglenes?) visszavonulását a magyar CS:GO egyik elit játékosa. Kolor úgy érzi, leginkább most a pihenésre van szüksége.

Kolor karrierje üstökösként ívelt felfelé a magyar CS:GO-ban. 2016-ban robbant be igazán a hazai mezőnybe, és a jó eredmények sem várattak magukra sokáig. Ebben az évben már a magyar válogatott AWP-se volt, majd több magyar lineupban is megfordult. 2017-ben viszont a Prophecy szerződtette, ezzel pedig a nemzetközi áttörés is sikerült, a Gfinity első szezonjában rögtön döntőig jutottak.

A következő években legtöbbet a Game Agents játékosaként láthattuk, 2018-ban ők képviselték hazánkat a V4 Future Sports Festivalon. Később még jött egy nemzetközi kitérő a EURONICS német csapatához, aztán a Budapest Five lett hosszútávú csapata. A BP5 feloszlása után még megpróbálkozott a Team Excellency tagjaként a Flashpoint kvalifikációs tornáin, de mostanra úgy tűnik belefáradt a 4-5 éve tartó folyamatos csapatozásba.

Kis helyzetjelentes, ugy is reg volt mar ilyen. A heten kileptem a jelenlegi csapatombol, nem lattam hosszutavu…

Közzétette: Ádám ‘kolor’ Domoszlay – 2020. április 11., szombat

Azt tehát egyelőre nem tudni, meddig tart kolor önkéntes száműzetése a profi CS:GO világából, egyelőre a pihenés lesz az elsődleges. Reméljük a steramelés, és új játékok kipróbálása visszahozza kedvét a versenyszerű esporthoz, hiszen egy kivételesen tehetséges játékosról beszélünk esetében.

Gratulálunk minden eddig eredményéhez, reméljük hamarosan tovább folytatódik a sikerek halmozása.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

 

×