Az Infinity Ward gyorsan lereagálta a dolgot, hamarosan javítják az idegesítő hibát.

Néhány napja indult a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonja, mely rengeteg új tartalmat hozott magával. Az újdonságok között szerepel a megváltozott loot, a loadout drop árának változása és a squad playlist is ezzel a frissítéssel érkezett meg.

A lista azonban még nem teljes, a szezon során még rengeteg új tartalmat kapunk majd, melynek egy része ingyenesen is elérhető lesz, bizonyos dolgokért pedig fizetnünk kell majd. A tartalmi bővítések mellett persze hibajavításokra is bőven lesz szükség, az Infinity Ward-nak lesz bőven mit foltozgatnia.

A harmadik szezon már bejelentett tartalmai.

A Warzone pályája a Fortnite-ban már megszokott módon, időről-időre változik, az új helyszínek pedig új hibákat rejthetnek, melyek csak élesben buknak a felszínre.

A Tavorsk District pálya varázslatos ablaka

A Ground War-ban és a Warzone-ban is elérhető Tavorsk District nevű pályán van egy ablak, mely egy felrobbant buszra néz. A két szárnyat egy ajtó választja el, melyel nincs is semmi baj, annál inkább a két üvegfelülettel.

Egy hiba végett az épületből nem lehet kifele tüzelni.

Visszafele sajnos működik, így akik taktikusabbak szeretnének lenni és meghúzzák magukat a játékban, csúnyan befürödhetnek a bug miatt. A hiba felfedezéséhez persze 1-2 nap elég volt, a közösség általában éles szemmel szúrja ki a hasonló rendellenességeket.

Az Infinity Ward válaszára sem kellett sokat várni

Comment
byu/BeatzTM_PC from discussion
inmodernwarfare

A fejlesztői csoport egy tagja, artpeasant rögtön reagált is a redditen felbukkant hibajelentésre, egy tömör „feljegyezvével” tudatta, foglalkoznak a hibával. Lévén, hogy nem valamilyen egetrengető probléma, jó esélyel napokon belül egy hotfix-szel javítják majd a hibát.

A feladatot kicsit nehezebbé teheti, hogy a hibás ablak 2 külön játékmódban is rosszul működik, a jelenséget viszont tuti, hogy ugyan az a gond okozza, így remélhetőleg emiatt nem lesz körülményesebb a hibajavítás.

Nektek tetszik a Season 3? Megvan a multi is, vagy csak a Warzone pörög?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×