Iker Casillas minden idők egyik, ha nem a legjobb spanyol kapusa. Már korábban megerősítette, hogy visszavonul, ezt pedig nem szabad szó nélkül hagyni az Ultimate Team-ben sem!

Iker Casillas, a Real Madrid és a spanyol válogatott volt kapusa megerősítette, ez a szezon lesz az utolsó, ahol aktív labdarúgóként a pályára lép. A koronavírus miatt kialakult helyzetben nem éppen sikerül úgy a búcsú, ahogy a spanyol legenda eltervezte, ettől függetlenül azonban nem szabad megfeledkezni a karrierje során elért érdemeiről.

Casillas sikersztorija

Iker Casillas egy igazi Real Madrid legenda. Miután gyerekként is a Real kötelékében nevelkedett, egyenesen vezetett az útja a Real Madrid C csapatába, ahol mindössze 26 meccsen kellett védenie, további 4-et pedig a B csapatban vállalt.

A képességei olyan hamar megmutatkoztak, hogy hamar a nagy csapatban találta magát, ahol olyan játékosokkal játszott együtt, mint Roberto Carlos, David Beckham, Zinedine Zidane és Figo.

A Real Madridot 2015-ben hagyta el, ekkor portugáliában a Porto csapatához csatlakozott.

Azt nem tudjuk még, hogy az idei szezon hogyan ér majd véget portugáliában, Casillas azonban enélkül is hatalmas sikereket ért el karrierje során. Többek között ötszörös La Liga bajnok, háromszoros BL győztes és a 2010-es világbajnokságot is megnyerte a válogatotttal.

Casillas közben átesett egy szívrohamon is, de ez sem lehetett ok, hogy ne érjen tisztes véget a karrierje. Most, hogy már biztos a visszavonulásának híre, meg kell találnia a fejlesztőknek a megfelelő megemlékezés módját.

A redditre került fel egy kép, melyet egy játékos álmodott meg, erblinbunjaku szerint ilyen lehetne az ideális Casillas kártya:

Ezzel a lappal Casillas egy méltó emléket kapna a FIFA 20-ban, azonban nem ilyen egyszerű a történet. A TOTS érkeztével a fejlesztők már nem valószínű, hogy bedobnak a játékba egy ilyen erős, 96-os OVR ratinggel rendelkező kapust.

További befolyásoló tényező lehet, hogy amennyiben tényleg nem vállal semmilyen aktív szerepet jövőre, könnyen érkezhet majd az ICON lapja, ami szintén besorolásra vár majd.

Talán ez a 96-os lap kissé erősre sikeredett egy End Of An Era lapnak, valószínűbbnek gondoljuk egy 89-92 közötti Casillas érkezését.

Ti szeretitek Casillast? Milyek volt a kedvenc emléketek a spanyol legendával?

×