Oké, ez egyáltalán nem újdonság, hiszen a Shadowlands trailerben is láttuk már, mi történt, viszont most az alpha tesztfázis alapján látjuk, hogy néz ki a játékban.

A Wowhead hozta le, hogy a World of Warcraft új kiegészítője, a Shadowlands alpha tesztelők felvételeiről végre látjuk, hogyan néz majd ki a seb az égen Icecrown felett. Aki esetleg lemaradt volna, Sylvanas a trailerben megsemmisítette a Lich King hatalmát adó Helm of Dominationt, ezzel hatalmas seb nyílt az égen, mely átjárást biztosít a holtak birodalma, a Shadowlands felé.

A kiegészítő nagyrészt ott játszódik majd, és bár a történetről egyelőre nem tudunk további részleteket, azt már látjuk, hogy a skybox esetében hogyan oldották meg a játékban a trailer egyik leglátványosabb pillanatát. Az égen lévő töredékek meg is vannak animálva, ahogy ebből a twitch klippből is látszik.

Vélhetően az alpha tesztelés alatt továbbra is titkolni fogják a történetet, hiszen azt semmiképp nem lőnék le idő előtt. Ennek ellenére várható, hogy az alpha verzióval egyetemben felbukkannak az adatbányászok, a szivárogtatók, úgyhogy derülnek majd ki infók a kiegészítőről.

Nektek hogy tetszik az új skybox Icecrown felett? Haragszotok még Sylvanasra, amiért elpusztította a Helm of Dominationt?

×