A Fortnite legújabb küldetései között megtalálhatók keresgélős feladatok is, most pedig Shadow és Ghost Olli-t is fel kell kutatni. Mutatjuk, hol találod őket.

Itt a hosszú hétvége, így valószínűleg mindenkinek van ideje arra, hogy belevesse magát a Fortnite különleges küldetéseibe. Akinek viszont úgy alakult az élete, hogy nincs elég ideje, vagy épp türelme, annak picit segítünk abban, hogy hol találhatja meg Skye küldetéseinek célpontjait.

Skye heti küldetései során Shadow, illetve Ghost Ollie-t is meg kell találni a mapon. Úgy tűnik egyébként, hogy a Shadow volt a legnépszerűbb a Season 2 során, különösen a Shadow Skye. Persze azért kétségtelen, hogy vannak olyan játékosok, akiknek a Ghost Skye tetszik jobban.

Bármelyik frakciót is választod, meg kell találnod a két lehetőséghez tartozó Ollie-t.

  • A Ghost Ollie Frenzy Farm északi részén található
  • A Shadow Ollie pedig a Weeping Woods keleti épületének közelében

Kép forrása: Fortnite Intel

Így már biztosan nem lesz nehéz megtalálni az Ollie-kat, az viszont talán nehezebb lesz, hogy döntsünk a kettő közül. Aki a kép alapján nem találja, annak itt egy videó is:

 

Ne feledjétek, hogy Skye szekrényében aktiválni kell a Ghost és Shadow küldetést, különben az Olli-k nem fognak megjelenni.

Te milyen oldalra állítod az ügynököt? Shadow vagy Ghost Skye?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×