Úgy tűnik tényleg több szeretne lenni a Fortnite, mint egy lövöldözős videojáték. Az Epic Games egy eddig még soha nem látott LTM koncepción dolgozik.

Évek óta a mindennapjaink része a Fortnite, az a battle royale, ami megjelenése óta többször megreformálta a kategóriát. Az Epic Games új szintre emelte a mikrotranzakciós rendszert, s ezzel a Free-to-Play játékoknak is új irányt mutatott. A játékbeli események és speciális kollaborációk pedig az egekbe emelték a lövöldét, több millióan rendelkeznek ma már felhasználóval.

Ha pedig egy játék bekerül a legnagyobbak közé, bizony ott is szeretne maradni. Ez a Fortnite-nak eddig összejött, viszont ahhoz, hogy hosszútávon is sikerüljön a manőver, újítani kell.

A forrásfájlok között felbukkant egy új LTM, ami lehetséges, hogy az előhírnöke lehet ennek a „megújulásnak”.

 

A Now Playing nevet viselő LTM-ben a Punk’d – amerikai „kandikamerás” sorozat – epizódjait lehet majd Risky Reels hatalmas vásznán nézni, feltehetően fegyverek nélkül.

Egy amolyan szociális teret kíván teremteni azoknak az Epic Games, akik otthon ragadtak a járványhelyzet miatt és hiányzik már nekik a közösségi élet. Kiváló kezdeményezés, ebből hosszútávon akár valami nagyobb is kikerekedhet.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×