Úgy tűnik nem jött be az eredeti modell.

A Google újragondolta a felhő gaming szolgáltatását, így már nem kell feltétlenül fizetnünk a hozzáférésért. Megjelent ugyanis a Google Stadia Free csomag, aminek segítségével FullHD felbontáson 60 fps-sel élvezheti mindenki a Google Stadián keresztül megvásárolt játékokat. Igen, itt ugyanis külön erre a platformra kell megvásárolni a játékokat, nem úgy, mint mondjuk a Geforce Now esetén.

Mindemellé két hónapig ingyen kipróbálhatóvá tették a Pro csomagot, amivel már 4K felbontás mellett is élvezhetjük a játékokat, természetesen itt is maradt a 60 fps. A korábbi előfizetők pedig 2 hónap előfizetést kaptak grátiszba. Valószínűleg egyébként pont a Geforce Now szolgáltatás miatt érkezett meg az ingyenes verzió, hiszen az Nvidia konkurensénél is elérhető az ingyenes verzió, ráadásul ott elég egy alkalommal megvásárolni a játékokat.

Aki szeretne egy próbát tenni akár a Pro akár az ingyenes csomaggal, az itt tudja aktiválni az előfizetését. Sajnos Magyarország egyelőre még nem szerepel a támogatott országok listájában, így némi VPN-es trükkre lesz szükség, ha valaki igénybe szeretné venni a szolgáltatást.

×