Egy híres Apex Legends adatbányász rátalált Loba külsejére, sőt egy animációt is bemutatott. Íme Loba, az új legenda.

A legtöbb Apex Legends játékos arra számít, hogy a hamarosan induló 5. évad új karaktere Loba lesz, akit megismerhettünk már a Revanant történetét bemutató videóban. Ő az a kislány, akinek szüleivel végez a robot bárgyilkos. Azért nevezhető farkasnak, mert portugál nyelven a Loba farkast jelent.

Az adatbányászok a játék fájljai alapján egy ideje biztosak benne, hogy Loba lesz a következő játszható karakter, ILootGames pedig most rá is talált a kinézetére, sőt egy animációt is feltöltött róla. Az információkat a Bloodhound The Old Ways event frissítés fájljainak köszönhetjük.

Kép forrása: Twitter

ILootGames szerint Loba érkezésére utaló jelek már a 4. évad végén is láthatóak lesznek a játékban, majd az új karakter az 5. évad indulásával lesz játszható.

Persze egyelőre sajnos semmi sem garantálja, hogy Loba valóban bekerül a játékba. Legutóbb ugyanis az adathalászok biztosak voltak benne, hogy Forge érkezik a játékba, akit aztán a Revanant kivégzett. Kiderült ugyanis, hogy a Respawn fejlesztői szándékosan vezették félre az adatbányászokat, hogy azok ne tudják előre, mivel is készülnek a fejlesztők. Simán előfordulhat, hogy most is erről van szó. Sajnos a szivárgásokban így elég nehéz már bízni.

Te örülnél, ha Loba ilyen formában kerülne be a játékba?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×