Sajnos nem a mai frissítéssel fogja megváltani a világot az Epic Games. Maradjunk annyiban, hogy jött pár új elem, de alig lesznek észrevehetők.

A reggeli órákban megérkezett az éles szerverekre a Fortnite v12.30-as ciklus „tartalomfrissítése”. Ugyan maga a szó már kevésbé jelenti azt, mint korábban, ezúttal csupán hibákat javítottak a fejlesztők. Emlékszünk, két évvel ezelőtt még az ilyen kis frissítésekben is érkeztek új tárgyak, vagy kozmetikai elemek, ma már jó ha két-három kritikus hibát javít az Epic.

 

Nos, mint kiderült, nem szakadt meg az új széria, tényleg nem érkezett semmilyen kézzelfogható. Ami azt illeti, a Fortnite hivatalos Trello oldalán listázott kritikus hibák közül sem sikerült mindent igazoltan orvosolni, csupán háromról tudunk biztosat állítani.

Biztosan javították:

  • Javították azt a hibát, amikor összeomlott a játék, ha a Locker menüponton belül cserélgettük a karakterek stílusát. (Ez javarészt a konzolokon lesz érzékelhető)
  • Javították a Codaxe Pickaxe hibáját.
  • Ha minden igaz, javították a v12.00 óta érzékelhető FPS problémákat is.

Tovább halad viszont a színfalak mögött a Chapter 2 második szezonjának története. Egyre több érdekes textúra és modell jelenik meg a „Doomsday” projekt keretein belül a forrásfájlok között. Egyre biztosabb, hogy valami igazán nagyszabású esemény van készülőben, amit valószínűleg a szezonzáráskor élhetünk majd át.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×