Az adatbányászok rengeteg infót találtak a jövőben megjelenő Fortnite frissítésekről. Ezek alapján úgy néz ki az Epic kitolja a Season 2 zárásának végét.

A Fortnite játékosok már a megjelenés óta hozzászokhattak ahhoz, hogy a szezonok sosem érnek véget az első bejelentett zárási dátumkor. A Chapter 2 Season 1 azonban ennél sokkal messzebb ment, addig sikerült kitolni a megjelenést, míg a valaha volt leghosszabb szezon nem lett belőle.

A Chapter 2 Season 1 azonban nem csak a leghosszabb szezon lett, egyben a legkevésbé izgalmas kitűzőt is megkaphatja. A Season 2 már most sokkal eseménydúsabb, a teljesség igénye nélkül a Deadpool esemény is egy óriási rákészülés eredménye és a szezon még véget sem ér ezzel.

Deadpool Meowscles-el is rendesen kitolt, a boss most épp Box Factory-nél pityereg.

 

A jelenlegi információk szerint a Chapter 2 Season 2 április harmincadikán ér véget. Ez alapján a szezon alig 3 hét múlva véget ér. Van azonban valami furcsa a tervezett frissítések körül az adatbányászok szerint.

HYPEX twitteren erősítette meg, hogy a jelenleg tesztelt frissítések alapján úgy néz ki, az április 30-as dátum nem fog véget vetni a szezonnak.

Pillanatnyilag tehát három frissítés is tesztelés alatt áll, ezek között azonban nincsen v12.31, tehát esélyes, hogy ma nem érkezik update. Ha marad a rendszeresség, jövő héten érkezhet a v12.40, a rákövetkező héten a v12.41, majd az esélyesen érkező esemény bővítésen a v.12.50.

Jelen állás szerint tehát egy, de akár 2 hét toldást is el tudunk képzelni a Season 2 végén. Ez mondjuk nem is meglepetés annak fényében, ami történik a világban a koronavírus miatt.

Ti örültök a plusz időnek, amit ezzel a battle pass-el tölthettek el?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×