A cheat, amivel remélhetőleg még senki sem találkozott.

Egyesek váltig állítják, hogy sosem találkoznak csalókkal, míg mások szerint minden meccsen van legalább 1 cheater. Az igazság valószínűleg a kettő között van valahol félúton, de az utóbbi időben szépen nőtt a csalók száma, ezt a több ezer órával rendelkező FPP játékosok is megerősítik. A régiózár továbbra sem ér semmit sajnos, miközben a csalók 99%-a Kínából játszik. Ezúttal viszont nem egy „átlag” wallhackes csaló miatt akadt ki a PUBG közösség, ilyet valószínűleg kevesen láttak ezelőtt:

Főhősünket egyszerűen semmi nem zavarta, úgy lőtt át a falon, ahogy azt nem szégyellte. A legjobb az egészben pedig, hogy teljesen mindegy merre lőtt, a golyók egyszerűen célt értek.

Craziest Cheater I’ve Encountered After 1600+ Hours… Heat Seeking Bullets (Wait for Deathcam)
byu/HEEROMYMAN inPUBATTLEGROUNDS

Feltehetőleg azért csalt ilyen feltűnően kedves csaló barátunk, mert valószínűleg egy PC barlang mélyéről irányította a történéseket. Épp ezért a ban miatt egyáltalán nem kell aggódnia, ugyanis a PC barlangokban lévő gépek esetén az összes játékhoz hozzáférhetünk. Egy ban esetén így csupán egy új accountot kell regisztrálni és mehet minden tovább.

Nem semmi statok, ugye? / Kép: PUBG.OP.GG

Ránéztem a cheater statisztikáira is, csak mert kíváncsi voltam, hogy mennyi meccset tud letolni egy olyan játékos, aki ilyen nyíltan tesz az anti-cheatre. A HJE180103 néven tevékenykedő illető fiókja már több mint egy éves, viszont csak ebben a hónapban játszott többet. A meccsei döntő többségét megnyerte, de szinte minden esetben a top 3-ban végezte.

Az igazán szomorú, pedig hogy az ilyen vad csalókat sem képes azonnal elkapni az anti-cheat. Talán ideje lenne jobban ráfeküdni a játék védelmére?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

 

 

×