Mielőtt még jobban kifeszülne a közösség szeretné megoldani a fejlesztői csapat a hibákat.

A Respawn Entertainment csapatának a tagja, Josh Medina mostanában kinyitotta a csapot, korábban a solo mód meg nem érkezéséről beszélt, most pedig a Kings Canyon változásairól is tájékoztatta a közösséget.

Josh a Counter Logic Gaming Apex csapatából beszélgetett NiceWigg-gel és Nokokopuffs-szal, természetesen az Apex Legends következő változásairól.

A Kings Canyon elkészülte óta nagyon sokat változott a játék. Új hősök, fegyverek és shieldek is bekerültek a játékba. A pálya loot-leosztása viszont nem változott, hiába került vissza az éles játékba a térkép.

A fejlesztőknek több téren is változtatniuk kell. Az új vagy módosított fegyverek gyakorisága, a loot pontok és azok sűrűségén is változtatniuk kell.

„A következő patch meg kell, hogy oldja a loot problémákat. Kérlek szóljatok, ha a frissítés után is rossznak érződik a Kings Canyon!”

Jó látni, hogy a fejlesztők nem érezték befejezett projektnek Kings Canyon-t annyival, hogy visszarakták a játékba, igenis foglalkoznak vele és megpróbálják minél jobban felzárkóztatni a játék jelenlegi állapotához.

Egy másik problémát is kiemelt a CLG egyik profi játékosa. Sajnos a lootolás közben rendszeres probléma, hogy a játékosok a túl gyors csere miatt a sérült pajzsukkal mennek tovább, hiába vették fel a jó állapotút.

 

Erre még nem kaptunk visszajelzést a Respawn-tól, de esélyes, hogy a közeljövőben kitalálnak rá valamit, lévén, hogy nem komoly hibáról van szó.

Nektek okozott már problémát, hogy Kings Canyon-on nem éreztétek rendben a loot-ot?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×