Nemrég furcsa hibát fedeztek fel az Apex Legends-ben, mely ok nélkül az égbe repíti a játékosokat. Viccesnek tűnik, de igazságtalan lehet.

Mint minden nagyobb játéknál, az Apex Legends esetében is találkozunk bosszantó, ám olykor viccesnek tűnő hibákkal és glichekkel. Minden egyes frissítésnél van valami, ami elromlik. Ezúttal egy furcsa, elsőre meglepő, de igazságtalan hibára lettek figyelmesek a játékosok.

A Redditen BoomBoomSturmiee videóján is jól látszik az eset, amikor Pathfinderként a survey beacont használja, hogy megnézze, hová szűkül majd a következő kör. A játékos ezután hirtelen teleportált az égbe.

What just happened??? from r/apexlegends

Valójában ez furcsának és viccesnek hathat, de valójában a trükk, vagy a hiba előnyhöz juttathatja a játékosokat, ami nem annyira kellemes, amennyiben valaki ellenünk használja. Valószínűleg a hiba nem mindenkivel fordul elő, de talán nem árt tudni róla.

A hiba talán jelen pillanatban talán túl apró ahhoz, hogy a Respawn hamar foglalkozzon vele, hiszen ennél komolyabb problémák is jelen vannak a játékban jelen pillanatban.

Remélhetőleg ez a hiba is hamar javításra kerül, és minden visszatér a régi kerékvágásba!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×