A League of Legends világában játszódó stratégiai kártyajáték kilép a nyílt béta szakaszból és végre hivatalosan is megjelenik.

 

Akik szeretik a League of Legends hőseit, valamint a stratégiai kártyajátékokat, bizonyára örömmel olvassák a hírt, hogy a Legends of Runeterra április 30-án végre hivatalosan is megjelenik. Ráadásul nem csak PC-n, de mobilon is elérhető lesz. Ha ez nem lenne elég, a játékba érkezik még több mint 120 kártya, hogy senki se unatkozzon majd az otthon töltött idő alatt.

A sok új kártya egyébként már április 28-án használható lesz, így a játékban már 7 régió, 25 champion és több mint 400 kártya szerepel majd. Természetesen a játék lehetőséget kínál a cross-platform meccsekre, így mindenki együtt játszhat.

 

Azok a játékosok pedig, akik május 7-ig belépnek, ajándékot is kapnak: a Moonstruck Poro Guardian-t. Utóbbi egy olyan kis karakter, aki a meccsek alatt végig a jobbodon van.

A Riot egyúttal azt is megerősítette, hogy természetesen a jövőben tovább bővítik majd a kártyakínálatot, sőt új funkciókra és játékmódokra is lehet számítani. A frissítések rendszeresek lesznek, tartalomból tehát úgy tűnik, nem lesz hiány.

A Legends of Runeterra mindenki számára ajánlott játék, aki szereti a kártyajátékokat, vagy éppen a LoL világát. Április 30-án hivatalosan is megjelenik iOS-re, Androidra és PC-re. Ha pedig még nem tetted volna, csatlakozz Legends of Runeterra Facebook csoportunkhoz!

https://www.facebook.com/groups/LegendsofRuneterraHun/

×