Befutott az utolsó születésnapi PUBG Mobile esemény is, a 2gether We Look Back. Egy képfeltöltésért pedig akár 6000 UC-t kaphatunk a Tencenttől.


Igazán nagy dobra verte a Tencent a PUBG Mobile második születésnapját. Eseményekben és ünnepi tartalmakban úszhattunk az elmúlt hetekben, s még nincs vége a menetnek. Egy utolsó eseményt még kaptunk a fejlesztőktől, befutott a 2gether We Look Back.

Április másodikától egészen tizenhatodikáig tart az utolsó ünnepi event, aminek keretein belül akár 6000 UC-t is nyerhetnek a játékosok. Ugyan a Tencent elsősorban a jövőbe tekint, ezúttal azok a szép emlékek kerülnek középpontba, amiket a játék 2018-as megjelenése óta átéltünk.

 

A fejlesztők azt kérik a játékosoktól, hogy keressék meg a játékban elkészített legrégebbi képernyőfotójukat. Ezeket a képeket töltsék fel az egyik közösségi médiaplatformra, a #2getherwelookback hashtaget használva.

A részvevők közül 10 embert fog kiválasztani a Tencent, akiknek a PUBG Mobile felhasználóján azonnal jóvá is fognak írni 6000 UC-t.

Erős díj egy képfeltöltésért. Sok szerencsét hozzá!

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×