Újdonságból ezúttal sem lesz hiány.

A Tencent mostanában is nagyon igyekszik, hogy kielégítsék a PUBG Mobile játékosok igényeit. Alig jött ki a nagy kaliberű 0.17.0-ás frissítés, azóta a kínai PUBG Mobile béta játékosai már meg is pillanthatták a következő nagy frissítést, amiben ott lapul Miramar ráncfelvarrása is. Az újdonságok egyelőre kizárólag a Game For Peace-ben, azaz a játék kínai verziójában érhetőek el, így nekünk egyelőre várnunk kell még a tesztekkel.

Miramar számos módosítást kapott, többek között bekerült északra egy új oázis, illetve egy új várost is kaptunk északnyugaton. Ez még nem minden, ugyanis egy akadálypálya is bekerült a pályára, ami növeli a poénfaktort, de természetesen új épületek és új utak is érkeztek, hogy könnyebben átszelhessük a sivatagot.

Mindezek mellett a Win94 is megkapta a jól megérdemelt 2,7X távcsövét, amit nem lehet leszerelni a fegyverről.  Illetve megérkeztek az italautomaták, amelyek energiaitalokat és painkillereket rejtenek. Továbbá kaptunk egy arany Miradót, ami igazán menő lett. Viszont ezt kizárólag a Hacianeda garázsában találjuk meg, szóval nem lesz egyszerű a megszerzése.

Aki pedig vizuális típus, az megtekintheti az első játékmenetek egyikét:

 

Forrás: Mr Ghost Gaming

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

 

×