Visszatért az arany mozambique és jobb, mint valaha.

Az Apex Legends egyértelműen leghíresebb fegyvere a mozambique, de még véletlenül sem azért, mert annyira erős lenne. A fegyver a játék megjelenésekor leginkább csak a helyet foglalta, egy kicsit sem számíthattunk rá, annyira erőtlenre sikeredett. Nyilván a közösség azonnal ráugrott és hatalmas meme lett belőle.

Persze a Respawn csapata is örült annak, hogy a játék sikere mellett rögtön a közösség is elkezdett formálódni és saját tartalmat gyártani, azért a kézi shotgunnal valamit még is kezdeni kellett. A mozambique ennek rendje és módja szerint meg is kapta a maga buffját, a szezon kettőben még arany verziója is volt.

Azóta a speckó shotgun kikerült, most azonban visszatért, és jobban fáj, mint valaha.

Ahelyett, hogy a sima arany verziót hozták volna vissza a fejlesztők, több változtatást is eszközöltek. Az „új” shoti gyorsabb lövési sebességgel rendelkezik, 9 sörétes tára van és digital threat scope-al van felszerelve.

A tapasztalatok szerint a fegyver rendkívül könnyen megtalálható, egészen sok helyen spawnol, hiába a kiemelt ritkaság és a Respawn még a maguknál tartható lőszer határát is megemelte. Ha ki szeretnétek próbálni, nem érdemes sokat várakozni, jó eséllyel nem lesz sokáig bent az „új” fegyver a játékban. Ettől függetlenül jó döntés, biztosan felrázza egy kicsit a meccseket.

Ti már esetleg ki is próbáltátok tegnap? Bejött a fegyver? Esetleg a rossz oldalára kerültetek a shotinak?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×