Listába szedtük a v12.30-al valószínűleg érkező hibajavításokat és változtatásokat.

A Fortnite legújabb frissítése, ha minden jól megy reggel 8 körül már elérhető lesz, addig itt egy kis ízelítő abból, hogy milyen változtatásokra lehet számítani.

Hibajavítások:

  • Spy Games: Beragadó „Select Tech” ablak javítása
  • Auto Pick Up javítása
  • A Harpoon Gun javítása, hogy mindig felszedje a lootot
  • Deadpool pumpájának javítása, 4:3-ban jelenleg nem látszik
  • Bizonyos kozmetikai változtatásokat nem lehetett menteni, ezt javítják

A fenti lista már biztosan javítva lesz, ezt az Epic Games közölte le a listáján, ahol megírták, hogy milyen fixekkel érkezik a következő patch.

A Yachtot átveszi Shadow frakció

Nagy kérdése a következő frissítésnek, hogy mi történik majd a Yachton. Teljesen átveszi a Shadow frakció, ahogyan az a Grottóval is történt, vagy elsüllyed, ahogyan a The Riggel történt?

Spy Games frissítés

Bár erről a leghalványabb információ sem látott napvilágot, nem lennénk meglepve, ha az Epic folytatná a Spy Games-t. Mostanra a legtöbb játékos minden techet ki tudott farmolni, így logikus lenne a folytatás. Persze elképzelhető, hogy az Epic további 2 hétre ránk hagyja a jelenlegi állapotot, ez azonban nem rájuk vallana.

Végre érkezik Deadpool

A Deadpool naptárában bekarikázott április harmadikai dátum alapján szinte biztos, hogy ebben a frissítésben élesedik a Marvel egyik legkicsapongóbb hőse a Fortnite-ban. Az könnyen elképzelhető, hogy várnunk kell majd péntekig, hogy feloldhassuk, erre azonban számítani lehetett.

Arról is volt hír, hogy valamilyen battle bus átvétel történik, lehet hogy ez már a frissítés élesedése után megtörténik, amolyan előfutárként a hős érkezte előtt.

Ezeken kívül is még nagyon sok dologgal meglephet minket az Epic Games, szóval érdemes lesz figyelni és minél előbb lekapni a frissítést. Ti milyen változásnak örülnétek a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×