A Warzone pályájának méreteiből kiindulva teljesen elképzelhetetlen, hogy ne legyenek járművek a térképen. Erejük már sokkal kevésbé tűnik indokoltnak.

Az Infinity Ward új sikerjátékát, a Warzone-t már több mint 30 millió játékos próbálta ki a megjelenés óta. Ezzel többek között a valaha volt leggyorsabban növekvő címet is megnyerte a nem-telefonos játék kategóriában.

Hiába azonban a masszív játékosbázis, akik nem mellesleg ki is tartanak a játék mellett, van azért egy gazdag lista arról, hogy min javítana a közösség úgy tegnapra. Ilyen többek között a Verdansk-t ellepő hackerek elleni report rendszer hiánya, vagy a gagyi gázmaszk animáció. Az IW persze mindent megtesz, hogy megfeleljenek a játékosok igényeinek és gőzerővel javítják a hibákat.

Egyre több a csaló, akik pénzért másoknak is hajlandóak lehozni a köröket.

Sajnos van még egy játékelem, ami egyre nagyobb frusztrációt kelt a közösség tagjaiban. Ezek a járművek, és azok felfoghatatlan képességeik. Akár a terepjáróról, quadról, vagy a kamionról beszélünk, mind túlságosan erősnek érződik a játék lefolyásával szemben.

A járművek, pláne a kamion segítségével teljes csapatokat tudunk elporszívózni a legkisebb fáradtság nélkül, mely elől csak a fedett helyek adnak biztonságot.

Vagy talán már azok sem?

This is an issue, devs. It’s bad enough people drive these tanks around in the beginning of the match and grief people, now not even buildings protect us? I was clearly completely inside the building and no part of the truck’s rear was small enough to fit through the window.
by inCODWarzone

 

A fenti linken tisztán látható, hogy a játékos teljes modellje az épületen belül van, ehhez kérdés sem fér. A kamion mégis a becsapódás pillanatában egy akkorát lök a játékoson, hogy az egészen a másik falig repül be a bódéba.

Ahogyan az a redditen lenni szokott, rögtön előkerültek a hasonló sztorik, rengeteg játékos számol be arról, hogy hasonlóan haltak meg, egy kis házban, vagy egy betontömb mögött. A kamionnak (és aurájának) teljesen mindegy, tűzön vízen át pusztít jelen pillanatban.

Két népszerű streamer, Summit1G és Shroud is felszólalt, ő szerintük sem jók a járművek ebben a formában. Utóbbi szerint egy az egyben ki kellene venni a járműveket a Warzone-ból.

Első körben egy balanszváltoztatást javasolt a közösség. Sokak szerint már az nagy nerf lenne a járművekkel szemben, ha a vezető csak fps nézetben irányíthatná azt. Ezzel pedig nem is tudnánk jobban egyetérteni. Az, hogy a kamion vezetője majdnem madártávlatból lát mindent maga körül, eszméletlen erőssé teszi az amúgy is elpusztíthatatlan járművet.

Arra kevés esélyt látunk, hogy teljesen kivegyék őket, ahhoz azért nagy a Warzone pályája, az fps nézet viszont nem valószínű, hogy mindenkinek kielégítené a változásokkal kapcsolatban állított elvárásait.

Szerintetek mi lenne a megfelelő változtatás? Nemsokára véget ér a Season 2, érkezik a harmadik évad, ezzel együtt pedig a Modern Warfare 2 Remastered kampánya.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×