Persze nézni nem élvezetes és tele van glitchek kihasználásával, a most rekordnak számító speedrunok fektetik le a Doom Eternal jövőben történő néhány perces kijátszásait.

A Doom Eternal még egy hete sem jelent meg, a speedrunoló játékosok már most darabjaira szették az id Software játékát. A témával foglalkozók már most 2 óra alatt járnak, CreeperHntr pedig még ebből is 30 percet lefaragott.

A dolog pikantériája, hogy ennél még sokkal lejjebb is fogunk menni teljesítési időben, hiszen a mostani próbálkozások célja nem a rekordot megdöntése, sokkal inkább a különböző mechanikák és glitchek kipróbálása.

A speedrun alatt nem érdemes izgalmas FPS pillanatokra számítani. Sokkal inkább szól a videó főhősünk semmiben lebegéséről és mindenféle glitch kihasználásáról. Persze akik ismerősek a speedrunok világában, ezen nem fognak meglepődni.

Itt láthatjátok CreeperHntr pillanatnyi világrekordját, 1:26:16 alatt tolta ki a Doom Eternalt.

 

Egy ilyen másfél órás videót kétlem, hogy bárki végignéz, ezeket inkább léptetni érdemes, hogy minél több különféle mechanikát láthassunk. Egy jó kis Doom Eternal stream bármikor élvezetesebb, ettől függetlenül ennek is megvan a varázsa. Azt megsaccolni sem tudjuk, hogy mi lesz majd a Doom Eternal legalja, az a tény azonban, hogy 5 nap alatt már másfél óránál járunk, izgalmas jövőt vetít elénk speedrun szempontból.

Nektek bejönnek a speedrunok? Esetleg próbálkoztatok is már hasonlóval? Rendkívül sokrétű egyébként a téma, Fallout-okat, Elder Scrolls játékokat épp úgy speedrunolnak, mint ezt az egyszerű FPS játékot. Dark Souls 3 néhány perc alatt? A lehetőségek tárháza végtelen.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×