Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a riói versenyt őszre halasztották, és idén csak egy CSGO Major kerül megrendezésre. A Liquid azért picit kárpótolja a rajongókat.

Hiába indultak el a selejtezők, a koronavírus az első brazil Major torna forgatókönyvét is átírta. Az ESL úgy döntött, hogy a május 11 és 24 között megrendezésre kerülő versenyt őszre halasztják, így Champions Stage új időpontja November 19-22 lesz.

major

A verseny elhalasztásával nem csak programok, de az új matricák kiadása is későbbre tolódott. Bár a rajongóknak valószínűleg nem ezen járt az agyuk, mikor meghallották a hírt, azért a klasszikus gyűjtők mégis csak elszomorodtak, hogy kedvenc csapatuk új matricáját nélkülözniük kell fél évig. Szerencsére a Team Liquid gondolt ezekre a rajongókra és megmutatta, hogyan is fog kinézni majd ősszel, a májusra tervezett szépségtapasz.

A matricát alicexz készítette, aki rengeteg lélegzetelállító alkotást teremtett már. Ha van egy kis szabadidőtök, mindenképp nézzetek rá a profiljára. A matricája is elképesztően szép lett. A Liquid ikonikus pajzsát arany keretbe foglalta, megőrizve a csapat eredeti színeit, a fehéret és a kéket. A matrica két szélén még a babérkoszorú is helyet kapott, mely a győzelmet szimbolizálja.

Liquid

Az alkotás nem csak a mi, de a rajongók tetszését is elnyerte, és rögtön háttérkép, vagy plakátra kivitelezhető méretet kértek a csapattól. Kíváncsian vagyunk, hányan csatlakoznak még a TL csapatához, és mutatják be esetleg idő előtt az elkészített matricákat.

matrica

Azt, hogy a Minorok mikor kerülnek megrendezésre, egyelőre nem árulta el az ESL, sőt még a helyszín se biztos. Ezzel kapcsolatosan valószínűleg az elkövetkezendő hetekben osztanak meg több információt a szervezők.  A Major sajnos még messze van, addig az online ligákkal kell lekötnünk magunkat. De reméljük érdemes lesz várni, és Brazília megkapja azt a Majort, ami jár neki.

Ti hogyan bírjátok ki a tavaszt Major nélkül?

 

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×