Az esport világ egyik legmegosztóbb figurája újra lecsapott. Még a koronavírus alatti karantént sem volt képes kihagyni poénjai közül.

Thorinról már régóta tudjuk, hogy egészen egyedi humora van. Nála nincsenek tabuk, mindennel és mindenkivel poénkodik, különösebb gátlások nélkül. Ennek nemrég újabb bizonyítékát adta, amikor a világszintű koronavírus elleni figyelmeztetések ellenére büszkén nyilatkozott az egyetlen esport versenyről, amit nem zártak be.

A játékosok és szurkolók védelmében ugyanis az összes játékban elhalasztották a helyszíni versenyeket. Apex Legends Major, Overwatch League, LEC, Dota és CS:GO versenyek, szóval tényleg mindent vagy áttettek online-ra, vagy teljesen elmeszelték.

És akkor jön Thorin, aki szerint baromi jó érzés egyedüli szervezőként LAN-t rendezni, hiszen legalább nincs konkurencia. Mindenki garantáltan téged figyel majd!

 

Nos, a kommentelők már teljesen más véleményen voltak, nem meglepő módon. A los angeles-i verseny már csak azért is furcsa, mert a várost időközben a teljes lezárás fenyegeti. Az államban már 300 körül jár a fertőzöttek száma, vasárnap egy nap alatt 54 új beteget regisztráltak pozitív koronavírus teszttel.

Thorin poénjai (mint mindig) még a szakmát is megbotránkoztatták. Az elismert informátor és CS:GO újságíró neL a többiekhez képest még finomat reagált Thorin újabb sziporkázására.

 

Hogy mi a tanulság?

Ha már tényleg képesek voltak megrendezni a versenyt Los Angeles-ben, legalább büszkék ne lennének erre a veszélyes döntésre a stáb tagjai. Az egész világon minden a megelőzésről szól, országokat raknak karanténba, iskolák és munkahelyek zárnak be hónapokra. Mindenki a vírus terjedése és megfékezése ellen harcol, ilyenkor a legnagyobb hülyeség beállni az ellenkező oldalra, és büszkének lenni rá, hogy a Flashpoint bezzeg nem zárt be.

Reméljük különösebb gond nélkül megússzák az ottani játékosok és stáb tagok. Maradjon az egész sztori egy nagyon rossz döntés, nehogy a kommentelőknek legyen igazuk…

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×