ZywOo anyukája a Twitteren kapott őszinteségi rohamot, állítása szerint az egészet a csapat érdekében tette.


Az esport versenyek leállása és a kevés hivatalos CS:GO meccs után várható volt, hogy beindulnak majd a forgatások is. Kevés ugyanis a játékosok közötti személyes érintkezés, hamarabb felszínre kerülnek a sérelmek, amiket kezelni is nehezebb a távolból.

Egy ilyen példát villantott nemrég ZywOo, vagyis inkább ZywOo anyukája.

 

A kommentháború tanúsága szerint ZywOo édesanyja a Vitality coach-ának küldött üzenetben azt írta, fia nem érzi jól magát a csapatban. Frusztrált és elszállt a magabiztossága jelenlegi csapattársai mellett. Állítása szerint pusztán jó szándékból árulta el ezeket az infókat, úgy véli a csapat érdeke az, hogy tisztán lássák ZywOo problémáit.

Nos, lehet azonban hogy ZywOo mégsem így gondolta, anyu bejegyzése ugyanis azóta már törlésre is került. A kommentelők szerint persze igaza van a kirohanó anyukának, hiszen a Vitality csapatát egyedül ZywOo cipeli a hátán. A csapatból apEX (0.94), misutaaa (0.97), shox (0.98) és RpK (1.00) teljesítményéhez képest ZywOo (1.20) tényleg fényévekre van.

Mivel a francia zseni, a CS:GO jelenlegi legjobb játékosa nem beszéli jól az angolt, egyelőre nem opció neki a nemzetközi team. Persze az első kérdés továbbra is az, hogy csak anyu magánakciója volt az egész, vagy ZywOo tényleg elégedetlen a Vitality ötösében.

Az biztos, hogy távolról nehéz lesz tisztázni az ilyen helyzeteket, már pedig sajnos egyre több ilyenre számíthatunk a bezártság idején. Főleg most, hogy még a Majort is lemondták, biztosan sokak motivációja megborult a profik között. Szerintetek várhatóak nagy forgatások a kényszerű elzártság alatt?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×