Állítólag március 25-én bejelentik a GTA 6 érkezését. Előtte a weboldal kis frissítést kapott, ami szintén erre enged következtetni.


Lám, mindig érkezik egy-egy apró hír, ami arra utal, hogy bizony nem kell sokat várni a GTA 6 megjelenésére. Reméljük, hogy a sok apró jel valóban igaz, és pár nap múlva hivatalos közleményt is kapunk a fejlesztő Rockstar Games részéről.

Miről is van szó?

Egy Reddit felhasználó, bozidarilic most azt tárta fel a közösségnek, hogy számos, a Rockstar tulajdonában lévő GTA 6-hoz kapcsolódó webhely frissítést kapott március 23-án – miközben más, a fejlesztő égisze alatt működő webhely viszont nem.

Az ilyen oldalak, mint a GTA6.com vagy a GTAVI.com eddig átirányított automatikusan a Rockstar fő weboldalára, vagy a GTAV oldal egyikére. Nos, a helyzet most megváltozott, ugyanis már nincs átirányítás, egész egyszerűen csak nem elérhetők ezek a webhelyek. Helyette hibaoldal látható.

gtavi.com does not redirect to Rockstar Games site anymore. Site updated today… from r/GTA6

 

Ez alapján egyes rajongók azt gondolják, hogy ez a kirakós játék hiányzó darabja és megerősíti, hogy a GTA 6 honlapjaival valamit kezdeni szeretne a Rockstar. Annak ellenére, hogy a számos pletyka terjeng, a fejlesztők még egyetlen szót sem szóltak a GTA 6-ról. Sokan azt feltételezik, hogy a honlap már kész, most frissítették és készen áll arra, hogy feltöltsék a tartalmakat.

Egy névtelen, bennfentes korábban azt állította, hogy március 25-én lehull a lepel, és hivatalosan is nyilvánosságra hozzák a GTA VI fejlesztését.

Ez azt jelenti, hogy ha szerencsénk van, már csak holnapig kell várni.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×