Eljutottunk a karantén azon pontjára, amikor a játékosok már kezdik unni a Fortnite játékmenetét. Persze a kreatívabb felhasználók találnak maguknak megoldást…

Az emberek világszerte karanténba vonulnak, hogy megakadályozzák a koronavírus erőteljes terjedését és esélyt adjanak az orvosoknak arra, hogy felülkerekedjenek a járványhelyzeten. A fiatalabb generációk ezt biztosan nem élik meg olyan drasztikusan, mint az idősebbek, elvégre ők beledőlhetnek gamer székükbe és mehet a kedvenc játék grindolása.

Apropó grindolás, vannak olyan Fortnite játékosok, akik némi könnyítést várnak az Epic Games-től, mondván túl sok XP kimaxolni a Fortnite aktuális Battle Pass csomagját, holott bőven lenne még játék, amivel játszanának. Nos, nem akarunk a fejlesztők és a kiadó nevében beszélni, de biztosak vagyunk abban, hogy ez egyáltalán nem érdekük, így a Fortnite játékosoknak új szórakoztató lehetőségek után kell nézniük a játékon belül.

Most úgy tűnik, hogy páran meg is találták, ez pedig nem más, mint a Fortnite Parkour.

Corona virus lockdown got me thinking differently 🤪
byu/raygud inFortNiteBR

Többen elkezdték felkutatni a pálya azon területeit, ahol látványos mozdulatsorokat lehet rögzíteni. Az egyik leghíresebb pont a Grotto fölötti hegyen található, s mi tagadás, tényleg elég menő akciókat lehet az Air Ventekkel összehozni. Raygud mindezt még egy helikopter manőverrel is tetőzte, le is esett tőle az állunk.

Persze azonnal megjelentek a kihívók, voltak akik színesíteni próbáltak Raygud mutatványán, de persze olyanokkal is lehetett találkozni, akik csak reprodukálni akarták a látványos akciót. Kevés sikerrel:

I tried to do that thing I saw on reddit…
byu/XIST-R-2-S inFortNiteBR

Ha tehát kezditek úgy érezni, hogy kicsit belefásultatok a Battle Royale játékmenetébe, érdemes lehet adni egy esélyt a Fortnite Parkournak!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×