A PUBG játékosok egy része ismét elégedetlen a fejlesztők munkájával.

Lassan már nem telik el úgy hét, hogy a PUBG közösség ne háborodna fel valamin, bár meg kell vallani, hogy a PUBG Corp. is vastagon tesz azért, hogy ne menjen minden simán. A minap (ismét) bemutatták a 3. évfordulós skineket, amelyeket korábban a közösség szavazott meg, Twitteren. A játékosok jó része viszont csak most döbbent rá, hogy ezek a skinek valóban be fognak kerülni a játékba. Épp ezért sokan úgy érzik, hogy nem kérdezték meg a véleményüket, tekintve, hogy nem hirdették orrba-szájba a szavazást a közösségi menedzserek.

Csupán pár kommentet emelnénk ki a tömegből:

„Köszi az ingyen skineket, de miért akartok egy realisztikus harcjátékból egy színes csodaországot varázsolni? Ideje lenne hallgatni a visszajelzésekre…”

 

„Undorító, még csak aktiválni se fogom őket”

 

„Nem lehetne az ilyeneket a játékban megszavaztatni, de most komolyan? Szarok az új tartalomra, javítsátok meg a mostanit először!”

 

A játékosok arra kérték a fejlesztőket, hogy a legközelebbi hasonló szavazásnál a játékon belül lehessen szavazni, jelenleg ugyanis úgy érzik, hogy inkább az amerikai játékosok véleményét tükrözi a végeredmény. Ez annyiban igaz, hogy a Twitter platformja nem olyan elterjedt, erre egyébként remek példa hazánk is, de Ázsiában is hasonló a helyzet.

A PUBG Corp. egyelőre nem reagált a feldühödött játékosok panaszaira (1, 2, 3), de reméljük ezúttal is megfogadják a játékosok tanácsát, ugyanis tényleg sokkal több szavazat érkezett volna, ha a játékban kérdezik meg az emberek véleményét.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

 

×