Elindult az Ashes of Outland beharangozó időszaka, mostantól tehát folyamatosan fedik fel az új Hearthstone kiegészítő lapjait.

Az új kiegészítő hivatalos beharangozójánál már csak egyetlen dolgot szoktak jobban várni a játékosok. Méghozzá az új lapokat. Pár napja a Blizzard lerántotta a leplet az Ashes of Outland kieg legfontosabb újdonságaitól.

Újragondolt Ranked rendszer, Achievementek, Demon Hunter Class és megannyi izgalmas dolog vár ránk a Főnix évében.

Új kártyákból sem volt eddig hiány, rengeteg darabra fény derült a bemutató videóban, illetve korábbi leakekben is. Már a Demon Hunter Class összes lapja is kiszivárgott, de ezeket még kezeljük fenntartásokkal.

Új lapok az Ashes of Outland kiegészítőből

  • Bogstrok Clacker és Boggspine Knuckles

Két lap, mely újból életre hívhatja az Evolve Shaman rettegett koncepcióját. Mindkettő elég hatékonyan upgrade-eli a lényeket, egyszerre ráadásul többeket is.

  • Shadow Council

Sok kártya képes hasonló mechanikára a Warlock készletéből, és rendre használják is őket. Volt már próbálkozás a Renounce Darkness és Arch-Villain Rafaam vonalon is, most itt lehet a következő változat.

  • Torrent

Az önmagát olcsóbbító kártyákat mindig szeretjük, főleg ha nincs túl durva feltétele. Shaman mellé a varázslat kijátszása pedig nem ilyen, az már más kérdés, hogy egy kizárólag lénybe sebző spellnek mekkora létjogosultsága lesz az új metában.

  • Blackjack Stunner

Az előző lap tipikus ellentéte. Jobb képesség, de nehezebb kijátszási feltétel. Látszik benne az erő, meglátjuk képes lesz-e kiszorítani a Sap-et az érintett paklikból.

  • Mo’arg Artificer

Szinte minden Class számára remek szinergiákat biztosít, de kizárólag a lényekre lesz hatással. Kicsit „Equality + Consecration” kombó szaga van, ha az sokáig működött, akár ez is jó lehet.

https://www.facebook.com/groups/manaaddict/

  • Dragonmaw Overseer

Lényegében felerősítették a Shadow Ascendant képességét egy új lényben. Méretre ugyanakkora, de drágább és nagyobb bónuszt ad. Létezik olyan pakli, hogy Aggro Priest?

Alig várjuk az újabb kártyákat. Nektek melyik jön be leginkább az új kieg eddigi lapjai közül?

https://www.facebook.com/groups/manaaddict/

×