Múlt héten leplezték le az új League of Legends Fiddlesticks képességeit, melyet előreláthatóan 1 hónap múlva játszhatunk. Sőt egyszerre több campet is szedhetünk.

Ha már Fiddlesticks új külseje és hangja is megrémisztett van egy rossz hírünk. Új powerfarm dzsungeles érkezik a Riftre. Az új/felújított hősökkel egyértelműen az a célja a Riot Gamesnek, hogy a mostani metába illeszkedjen. Jelenleg, ha dzsungelben játszol elengedhetetlen, hogy minél gyorsabban túl legyél a campeken és Wukongot használva is ez a tapasztalat. Viszonylag stabilan és gyorsan tudunk eljutni a map egyik részéről a másikra, így várható volt, hogy Fiddlesticks is ebbe az irányba indul.

Az új W már nem csak egy, hanem az összes környéken lévő ellenfél életerejét megcsapolja.

Fiddlesticks

A Drain új neve Bountiful Harvest lett. A két képesség között a különbség, hogy a régi Fiddle csak egy embert tudott szipolyozni, míg az új W már az összes targetből tud életerőt szívni. Ez azért is erős, mert a raportoknál, ahol rengeteg kis szörny van, gyorsan végig tudunk menni. De nem ez az igazi kincs. Fiddle párhuzamosan tudja vinni a buffokat és a mellettük lévő neutral campeket is. Egyszerre mehet a Red és Raportok, valamint a Blue és a Gromp is. Ez azért is különleges, mert ugye egyes karakterekkel már eltudjuk kezdeni soron a következő campet, mielőtt a másikat befejeztük volna, azon Fiddle párhuzamosan is tudja ezt végezni. Az alábbi videóban meg is mutatják nekünk, hogy ez hogy működik:

 

Erre az akcióra peel és smite nélkül is képes volt.. A krugok kihagyásával 3 perc alatt tud végigmenni a dzsungelen, melynek köszönhetően előnyös pozícióban várja a sutyerák érkezését. A játékmenete inkább Karthuséhoz fog hasonlítani. Az ulti előtt nem lesznek olyan éles gankjei, de így is előnyt tud biztosítani csapatának vision szempontjából. A játékmenetről és rúnákról később egy videó formájában adunk plusz infókat.

Ti várjátok már az új Fiddle-t?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×