Nagyon aggódtunk az előzetes képek alapján, de úgy tűnik a hős alapvetően ugyanaz marad, csak új köntösben.

Tegnap adta ki a Riot Games a horrorfilm hangulatú Fiddlesticks kedvcsinálót és ma már betekintést nyerhettünk az átdolgozott hős új képességeibe is. Az alábbi videón jól láthatjuk, hogy a madárijesztő játékstílusa szerencsére nem sokban változik.

 

Újdonság a hős kinézete és passzívja, az utóbbi báb Fiddlesticks-szeket hagy szerte a pályán, ezeket egy csapással le lehet csapni, de sok stratégiai előnye lesz szerintünk.

Az elijesztés képessége továbbra is point-and-click, de egy ellenfélen csak nagyobb időközönként használhatjuk majd. Az élet elszívás is marad, de mostantól több egységnek árthatunk vele egyszerre, feltételezhető, hogy ezzel a gyógyulás mértéke is nő majd.

Az új képesség leváltja az idegesítő, pattogó varjakat (amik a kedvenceim voltak) és mostantól egy kaszavágás lesz helyette, amivel megszakíthatunk képességeket és el is némítjuk ellenfelünket egy nagyon rövid időre. A videó alapján az ultimate képesség ugyanaz marad, habár a töltési idő sokkal rövidebbnek tűnik.

Első ránézésre a hős hasznosabb jungler lesz, félelmetes gankekkel, de a varjak nélkül lehet végleg le kell mondania az alsó ösvény támogató pozíciójáról.

A hős kinézete komolyabb változásokon ment át, így összeállítottunk egy galériát a hőskinézetek új verziójából.

Ti mit gondoltok a Fiddlesticks reworkről?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×