Lehetséges, hogy a Rockstar Games készül egy korábbi játék, az L.A. Noire folytatására? Nos, egy Youtube szivárgás erre utal.

Zavar támadt az erőben. Korábban ugye több esetben írtunk arról, hogy a Rockstar Games egyes lépései utalhatnak arra, hogy hamarosan bejelentik a GTA 6-ot. A cég negyedéves jelentésében többször úgy fogalmazott, a következő pénzügyi évben több franchise folytatását tervezik. Akkor persze mindenki valamiért csak a GTA 6-ot vette számba. Nos, ezt az elképzelést kicsit megborítja a legutóbbi szivárgás.

A 2011-ben megjelent L.A. Noire egy lassabb játékmenettel bíró, nyomozós akció-kalandjáték volt, aminek egyébként néhány éve készült el a Remastered verziója.

Nos, most lehetséges, hogy készül a folytatás?

 

Történt ugyanis, hogy március 14-én random megjelent a Youtube-on egy csatorna, L.A. Noire Part Two – Topic néven. A csatornán csupán egy feliratkozó volt, de nem sokkal később mind a csatornát, mind az oda felkerült videót törölték. A videó egy régi 80-as évekbeli dal volt: Matthew Wilder – Break My Stride.

Ami ennél viszont érdekesebb, az a videó leírása, hiszen azt írták: ez lesz az L.A. Noire második részének zenéje. A videó mindazonáltal „auto-generated by Youtube”, ami azt jelenti, hogy a Youtube automata rendszere állította elő.

„Automatikusan generált csatorna akkor jön létre, amikor olyan témát azonosítunk, amely számottevő jelenléttel rendelkezik a webhelyen” – írja a Youtbe egy leírásban. „Találkozhatsz olyan, felkapott és népszerű videókat tartalmazó általános csatornákkal, amelyeket a YouTube generál automatikusan. A felhasználói csatornákhoz hasonlóan ezekre a csatornákra is feliratkozhatsz, így értesülhetsz az új videókról.”

Kép forrása: Rockstar

Ezeken a csatornákon a „Névjegy” részben értesítés látható arról, hogy a YouTube automatikusan hozta létre őket. A címükben pedig szerepel a „téma” szó, például „Hullámlovaglás – Téma”. A videojátékokkal (pl. Minecraft) kapcsolatos témacsatornák kicsit másképp néznek ki. Közvetlenül a játékoldalak címe alatt a „YouTube által automatikusan létrehozott” felirat látható. 

Ezenkívül a Warner Music Group szerzői joga is megjelenik az óta törölt videó leírásában, ami azt jelenti, hogy a Warner Chappel Music 2020 valószínűleg törvényesen jóváhagyta a feltöltést.

Persze még nem nyert megerősítést, hogy ez valóban azt jelenti, hogy érkezne az L.A. Noire folytatása, azonban valamilyen véletlen folytán a Youtube automatikus rendszere létrehozta a témát. Talán nem kellett volna?

Te örülnél az L.A. Noire folytatásának?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×