Végre lerántotta a leplet a Riot Games a Teamfight Tactics mobil verziójának megjelenési dátumáról. S közelebb van, mint azt gondoltuk!

Új szintre lép a Teamfight Tactics. A Riot Games bejelentette, vége a várakozásnak, a héten már az okostelefonjainkról is élvezhetjük az Auto Battlert.

Tavaly nyáron játszhattunk először a League of Legends tematikájú stratégiai játékkal, ami azóta bástyaként, megrendíthetetlenül része a köztudatnak. A TFT megjelenése óta több, mint 80 millió különálló játékos próbálta ki a játékot, ezzel pedig a világ egyik legjátszottabb címévé vált.

A mobilos verzió zárt bétája március 17-én startol el, amit csak és kizárólag a kiemelt régiókban érhetnek majd el a játékosok. Ha ebbe nem kerülnénk be, nem kell csüggedni, ugyanis március 19-től globálisan is elérhető lesz az applikáció mind iOS-en, mind pedig Androidon.

Nem kell félni, mivel a Riot-fiókunkkal kell ide is bejelentkezni, minden fejlődés, amit telefonon elérünk, PC-n is folytatható lesz. S természetesen ez visszafelé is érvényes.

Mi a minimum rendszer követelménye a mobilos TFT-nek?

  • iOS – iPhone 6S készülék
  • Android (Az Android esetében nem ennyire egyszerű a történet)
    • Android OS 7, vagy ennél újabb rendszer
    • Minimum 1.5 GB RAM
    • Hardver/Chipset – 64 bit (Az ABI vagy arm64-v8a, vagy x86_64)
    • Phone ABI of either arm64-v8a or x86_64 variety
    • Phone OpenGL ES 3.0, vagy újabb kiadás

A fejlesztők külön kiemelték, a TFT egy 100%-ig cross-platform élmény, vagyis a mobilos és PC-s játékosok egymás ellen fognak megmérkőzni. A különbség a két platform között, hogy kezdetben a TFT Mobile-ban nem lesz elérhető a Store és a Loot, vagyis kozmetikai tartalmakat csak a nagy gépeken vásárolhatunk. Ez mondhatjuk, hogy egy járulékos veszteség, a zökkenőmentes starthoz a Riot Games úgy érezte, a hordozható kliensből inkább még ki kell hagyni a mikrotranzakciók lehetőségét.

Készítsétek hát a telefonjaitokat, ugyanis a héten megérkezik a Teamfight Tactics Mobile!

https://www.facebook.com/groups/414926749102367/

×