Nem bírta sokáig Ninja a Fortnite versenyek nélkül. Pár napja ugyan még arról beszélt, hogy befejezte, most viszont új partnerével készül az FNCS-re.

Nemrégiben Ninja bejelentette, „elválik” társától, Reverse2k-től és hátat fordít egy időre a kompetitív Fortnite-nak. Úgy érezte, a folytonos versengés és a formában maradás elvette a kedvét a játéktól, ezért szeretett volna egy kicsit a játékélményre koncentrálni.

Nos, úgy fest Ninja egy hétig se bírta versenyzés nélkül, új társa – SypherPK – egy videóban közölte a jó hírt nézőivel.

 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindkét játékos első sorban tartalomgyártó, így ha nem is nagy mértékben, de érezhető a „visszalépés”. Így mindketten élvezni tudják a játékot, anélkül, hogy rágörcsölnének az eredményre, ugyanis nem az alapján szerzik a napi betevőt. Mindketten versengő típusok, így várható volt, hogy rajta lesznek az FNCS indulólistáján, viszont az új felállásban inkább mondanánk őket egy stabil középmezőnynek, mint potenciális győzteseknek.

Ninja a nagy Fortnite-láz elején még próbálkozott a nagyobb versenyeken való indulással, ám többnyire a kvalifikáció küszöbén elhasalt. Így maradt le a világbajnokságról is, ami végképp rányomta a pecsétjét arra, hogy inkább tartalomgyártóként tekint magára. Nehéz lehet, elvégre anno még Halo profiként figyelt fel rá a világ.

SypherPK korábbi duópartnere is egy profi versenyző volt, ő Rangerrel játszott együtt a korábbi rendezvényeken. A Twitch streamer is vissza akart venni a lendületből, kíváncsian várjuk, hogy mire lesz képes újdonsült partnerével.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×