Az Infinity Ward bejelentette, négy kritikus bug is kikerül a játékból a következő frissítéssel, a fejlesztők ugyanis megtalálták az ellenszerüket.

Derült égből villámcsapásként érkezett a Warzone a Battle Royale piacra. A Call of Duty: Modern Warfare részeként megjelent – egyébként teljesen ingyenes – játék azóta több mérföldkő mellett is elhaladt. Egy nap alatt 6 millióan ugrottak be a 150 fős pályára, később pedig már a 15 millió főt is meghaladta a játékosbázis.

Mivel egy igencsak friss játékról beszélünk, így nem kell azon meglepődnünk, hogy egyszer-egyszer előfordulnak még bugok a játékmenetben. Ilyen például a downolt játékosok kill creditjének esete. A játék jelenleg annak adja a killt, aki kivégzi az ellenfelet, nem pedig annak, aki technikailag le is győzi azt lőpárbajban. A fejlesztők nemrégiben elmondták, nem így kéne működnie a rendszernek, hamarosan javítani fogják.

Nos, a játék Trello oldalán láthatjuk, már készül pár hibához a javítás, több kritikus hibát is hamarosan orvosol a fejlesztőcsapat:

  • Ha utolsóként halunk meg a csapatunkból, nem fog felugrani az az üzenet, hogy „a társaink még felszedhetnek a későbbiekben”.
  • Javítják, hogy a kilépő, vagy lecsatlakozó játékosok mögött is maradjon loot, ne csak szublimáljanak.
  • Javítják azt a hibát, amikor menekülő pozícióba fagytak az animációk az újraélesztés megszakítása miatt.
  • Remélhetőleg kevesebbszer fognak teljes, fekete képernyőt kapni a játékosok játék közben. Javítják az ezért felelős rendszerhibákat.

A frissítés várható megjelenése március 17., kedd.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×