Az Arsenal két kiválósága, Mesut Özil és Sead Kolasinac a koronavírus okozta kényszerszünet alatt is elfoglalják magukat. Foci helyett most a Fortnite az elsőszámú elfoglaltság, amit előszeretettel streamelnek is.

Március 12-én lett hivatalos, hogy a szigetország összes bajnokságát és kupáját felfüggesztik a koronavírus által kialakult helyzet miatt. Több klub is jelezte, hogy a stábtagok között koronavírussal fertőzöttek vannak, ez után már egyértelmű volt, hogy egy ideig Premier League nélkül maradunk.

Bár korábban az Egyesült Királyság kormánya nem rendelte el a sport események felfüggesztését, a Chelsea egy játékosa és az Arsenal edzője is pozitív eredményt mutatott a koronavírus vizsgálaton, így a szervezők nem volt más választásuk, felfüggesztették a mérkőzéseket.

Mikel Arteta, az Arsenal vezetőedzője is koronavírus fertőzött.

A bajnokság és a különféle kupák felfüggesztése miatt a játékosoknak is csökkent a terhelése, így sokkal több idejük jut különféle hobbikra. Ennek okán lehetünk abban a szerencsés helyzetben, hogy élő közvetítésben figyelhetjük ahogy Mesut Özil, most a pályán kívül varázsol.

Labda helyett most csákány és fegyverek vannak a kezében.

Március 14-én Özil társaságot kapott, maga Kolasinac csatlakozott hozzá egy kis fun Fortnite stream erejéig. A páros erős hátszelet kapott, az M10 eSports játékosa Berkay „Berki” Sarioba segítette őket a csatatéren.

 

Bár az egyértelműen kijelenthető, hogy nem tudnak olyan jól játszani, mint amilyen jól a labdával bánnak, azért volt a streamben néhány kifejezetten erős pillanat.

 

Mivel a Premier League küzdelmei minimum április elejéig fel lettek függesztve, könnyen elképzelhető, hogy látjuk még a duót a Fortnite világában a közeljövőben.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×