Az Overwatch játékosok érdekes változást szúrtak ki Torbjörn kapcsán a legutóbbi frissítés óta. A turret sebzése 14-ről akár 33-ig is felmehet.

Normális esetben Torbjörn turretje egyenletesen 14-et sebez másodpercenként. A legújabb frissítés óta azonban történt valami a löveggel, a mérések szerint képesek vagyunk buffolni a sebzését.

Egészen pontosan, jelenleg minden olyan buff kihat a turretre is, ami Torbjörnt érinti. Mercy sebzés növelése, Ana ultija, vagy éppen Orisa is képes rá, hogy feljebb nyomja a 14-es DPS értéket.

A kísérlet elvégzése tökéletesen mutatja, mire képes ez az újdonság.

Úgy viszi le pillanatok alatt egy Roadhog fullos életét, hogy rossz nézni. A sebzés növeléssel 4.2 másodperc alatt teljesen kiszedi.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy szándékos változásról, vagy hibáról beszélünk-e, de jó eséllyel utóbbi lesz a nyerő. Ilyen változást ugyanis nem szokás szó nélkül hagynia a fejlesztőknek, így hamarosan érkezhet a hotfix és a hivatalos állásfoglalás a Blizzardtól. Ennek fényében most már biztos, hogy nem sikerült túl fényesre a legutóbbi Update. Reinhardt hibája után most itt ez a Torbjörn bug, előre félünk, hogy mi lesz a következő.

Ha tehát a szokásosnál több Torbjörn érkezik a meccseken, most már legalább tudjátok, miért van. És azt is, hogy érdemes lesz vigyázni azzal a turettel, főleg ha van egy sebzést növelni képes karakter is az ellenfél compjában.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×