A négy AAA-s játék közül az egyik valószínűleg a Resident Evil 8 lesz, legalábbis egy Twitter felhasználó szerint.

A Capcom már javában készül a következő év nagy dobásaira. Egyes hírek szerint a következő, áprilisban induló 2020-2021-es pénzügyi évben négy nagy címmel készül a kiadó. Ezek közül az egyik cím, az április 3-án megjelenő Resident Evil 3 Remake – írja DuskGolem.

Ez akár azt is jelentheti, hogy a következő generációs konzolok, az Xbox Series X és a PS5 megjelenésére már javában készül a Capcom. A négy 2021 március 31-ig megjelenő nagy cím közül kettő valószínűleg Resident Evil lesz, a RE 3 Remake mellett állítólag a nagy sikerű Resident Evil 7 folytatása is készül. Ez persze nem azt jelenti, hogy csupán négy játék jelenik meg az évben, de négy AAA-s cím biztosan.

Kép forrása: Game Insider

Bár a Capcom ezek erről még semmit nem erősített meg, nyilvánvaló, hogy készülnek néhány nagy dobásra az új konzolok megjelenésére. Az utóbbi évtizedekben, de különösen az elmúlt pár évben a Resident Evil a Capcom egyik legjövedelmezőbb címe, így valószínűleg nem hagyják ki a lehetőséget. Mivel tavaly az új Devil May Cry története is lezáratlanul ért véget, talán még arról is hallunk hamarosan.

A jelenlegi pénzügyi év hamarosan, március 31-én véget ér, amit követően a kiadó valószínűleg összesíti az előző évet. A jelentésben pedig talán arról is szó esik majd, pontosan mit is terveznek még 2020-2021-ben.

Te milyen játékot szeretnél még látni a Capcom kiadásában?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×