Az ESEA Advanced 7. fordulója sem fogott ki a magyar srácokon, már csak 3 veretlen csapat van az egész mezőnyben, mégis a Salamander áll a legjobban.

Az eddigi eredmények alapján a magyar Salamander az ESEA Advanced európai csoportjának legerősebb csapata. Nem mi állítjuk ezt, hanem az eddig lejátszott meccsek.

Aaronék ugyanis eddig minden meccsüket megnyerték a hét forduló során, ráadásul nem a könnyebb fajtából. Legutóbbi ellenfelük is a forduló előtt még 6. helyen álló Tenerife Titans volt.

A hétből hetes, hibátlan magyar mérleg mellett az egész mezőnyből még két olyan csapat van, akik nem buktak meccset. A norvég Apeks és a dán Copenhagen Flames egyaránt 6-6 győzelmet számlálnak, nulla vereséggel.

Ebből is látszik viszont, hogy a Salamander az egyetlen olyan csapat a mezőnyben, akik már legalább 7 meccset lenyomtak, de még nem kaptak ki.

A jövő héten keményen belehúznak egyébként boditóék, 4 napon belül 5 meccset is lenyomnak az ESEA Advanced hátralevő meccsei közül. Az ellenfelek között lesz a már említett veretlen Apeks, és a jelenlegi harmadik helyezett Ambush is.

Csak így tovább srácok, sok sikert jövő héten is!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×