Hiányoznak a Patch Note-ok? Lehetséges, hogy a közeljövőben ez megoldódhat egy dedikált Fortnite tesztszervernek köszönhetően.

Tavaly októberben jelent meg a Fortnite Chapter 2 első szezonja. Ám a nagy munkálatok során egyetlen dolgot elfelejtett az Epic Games, kiadni a hivatalos frissítésjegyzetet. A Patch Note-okra azóta is várunk, az érkező frissítések esetében pedig a sötétben tapogatózunk.

A leakerek munkája így felülértékelődött, sok esetben csak rájuk támaszkodhatott a Fortnite közösség. Ha egy-egy új tárgy, fegyver, vagy pályaváltoztatás érkezett, az adatbányászok jelentéséből tudtuk meg elsőként.

Most viszont ezen egy varázsütésre változtathat az Epic Games!

A legfrissebb információink szerint ugyanis a következő szezonnal érkezhet egy tesztszerver, amin a játékosok az éles megjelenés előtt próbálgathatják majd a legújabb tartalmakat.

 

Vannak játékosok, akiknek az Epic kliensükben megjelent egy opció, amit a kiadó „FortnitePublicTest” névre keresztelt. A legtöbb online játék rendelkezik egy publikus tesztszerverrel, így nem lennénk meglepve, ha az Epic Games is felszállna erre a vonatra.

Egy másik lehetséges magyarázata a fent látható képnek, az annaheimi DreamHack verseny. Mivel korábban már bejelentette a kiadó, hogy a versenyt a Fortnite egy régebbi verzióján tartják meg, így elképzelhető, hogy csupán az érintettek kaptak egy új játéklehetőséget.

Egy biztos, a második szezon érkeztével ki kell derüljön az Epic szándéka.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×