Gaming

Tarthatatlan a csalóhelyzet a PUBG-ben a játékosok szerint

Az utóbbi időben rengeteg probléma akadt a PUBG-vel, csak hogy néhányat említsünk: véletlenül elrontották Karakin lootját, még mindig rengeteg játékosnál mikrolaggokat produkál a játék, ráadásul az utolsó patch óta borzasztóan eszi a processzort a PUBG. Ezek után robbantotta WackyJacky a bombákat, most pedig az egészet egy cheater krízis koronázza meg. A játékosok szerint ugyanis már tarthatatlan a helyzet.

„Most ölt meg egy vadiúj accountos gyerek, aki az előző meccsén 18 killt szerzett. Mielőtt megkaptam az insta headshotot, két gyerek követett folyamatosan a falon keresztül… Minden nap kapok egy „szép volt” ban megerősítést a játéktól. A korai hozzáférés óta játszom, de már nem bírom tovább… Sosem volt még ilyen rossz a játék, mint az utóbbi hetekben. Egyszerűen nem éri meg játszani, mert nem pedig szórakoztató, csak stresszes lesz tőle az ember.” – fogalmazott abracadaver82

Ezt látja egy átlagos csaló

A játékos kifakadásával ezrek értettek egyet, többen számoltak be a hasonló tapasztalataikról, amiből világosan látszik, hogy az anti-cheat rendszer egyszerűen nem elég hatékony ennyi csaló ellen. Az már a fejlesztőkön múlik, hogy hogy tudnak javítani rajta, de a jelek egyértelműek. Valószínűleg épp ennek köszönhető, hogy egyre több játékos hagyja el  a PUBG-t, ami a statisztikákból remekül látszik. Nemrég sprEEEzy is hasonló panaszokkal fordult a játékosok és a PUBG Corp. elé, aminek hatására egy megmosolyogtató felhívás érkezett a vállalat részéről, noha direktben nem válaszoltak az elhangzott vádakra.

Mindeközben 20 millió csalót bannoltak az évek során, amiből világosan látszik, hogy a csalók körében még mindig népszerű a PUBG. Legutóbb pedig azt is kiderítettük, hogy mi a cheaterek legkedveltebb segédeszközei.

Reméljük, hogy a PUBG Corp. észbe kap és a fontos dolgokra koncentrálnak a jövőben, mert egyre rosszabban áll a szénájuk.

Borítókép: Tencent

DV

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

4 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

4 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

5 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

5 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

5 óra telt el azóta...

Már „miniagyakból” álló bioszámítógépekkel kísérleteznek a tudósok

2023.12.14. – A tudósok azt mondják, hogy még mindig gyerekcipőben jár az agykutatás. Temérdek feltérképezetlen…

6 óra telt el azóta...